There are two types of questions in the Structure Section of the computer based TOEFL® exam: sentence completion and error identification. In addition, most TOEFL® tests can include up to 16 different grammar points, ranging from adjectives to subordination. Our practice Structure Section reviews both types of questions in all 16 structure areas!
Test Answers
| 1. | Harriet Beecher Stowe, who lived from 1811 to 1896, _______________ famous as a writer and human rights reformer. Answer: became |
| 2. | Contemporary advertising plays an important role in the developing of markets for the inexpensive commodities made possible by the high productivity of industry. Answer: developing |
| 3. | A smallest species of bird is the Bee Hummingbird of Cuba, weighing only two grams. Answer: A |
| 4. | Daniel Boone (1734-1820), ______________ , played a major part in the exploration and settlement of Kentucky. Answer: an American pioneer |
| 5. | The interactions between a gorilla named Koko and a kitten provided interested insights into the emotional, social, and linguistic aptitude of primates. Answer: interested |
| 6. | Fish can be raised in cages and raceways: long, narrow earthen or concrete ponds where receive a continuous flow of water from a nearby spring or stream. Answer: where |
| 7. | I agree with the point of view that the benefits with inoculating every twelve-year-old child with the hepatitis B vaccination far outweigh the disadvantages. Answer: with (2) |
| 8. | Fats and oils contain _________________stored energy, per unit of weight, as carbohydrates or proteins. Answer: twice as much |
| 9. | Ninety chemical substances are known for existing in nature, and 22 more have been made synthetically. Answer: for existing |
| 10. | Rapidly changing technical fields such as software manufacturing require constant updating of equipments in order to remain competitive. Answer: equipments |
| 11. | People with generalized anxiety disorder often find that its worries interfere with their ability to concentrate on tasks. Answer: its |
| 12. | The Renaissance painter Raphael Santi was as a whole responsible for the Stanza della Segnatura which he completed in 1511. Answer: as a whole |
| 13. | Absolute zero (-459.69° F) is characterized from a complete lack of heat, so it is the lowest temperature theoretically possible. Answer: from |
| 14. | A large number of people live in the Bolivian Altiplano _________________ its cold, dry, and windy climate. Answer: despite |
| 15. | The layer of air surrounding our globe _________________important gases such as water vapor and carbon dioxide. Answer: contains |
| 16. | Although scientists have rejected theories about a prenatal cause for autism, they still do not know _____________________ . Answer: what causes the illness |
| 17. | Scientists think the temperatures on the Earth's core range from 7200° to 9000° F. Answer: on |
| 18. | The cheetah is __________________ the impala, its preferred prey. Answer: much faster than |
| 19. | To protect their copyright owners, __________________ to persuade other countries to enforce their copyright laws vigorously. Answer: the United States attempts |
| 20. | Few medical discoveries have changed the world as dramatically as Sir Fredrick Banting's 1931 discoverer of insulin. Answer: discoverer |
No comments:
Post a Comment